Retourneren

Retourbeleid

Je hebt het recht om jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Mocht je besluiten om toch de bestelling te retourneren dan heb je na annuleren nog eens 14 dagen de tijd om jouw bestelling of product(en) naar ons retour te sturen. Indien je de volledige bestelling retourneert dan zullen wij het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten aan je terugstorten. Retourneer je een deel van jouw bestelling dan storten wij alleen het totaalbedrag van de geretourneerde producten aan je terug. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product in originele staat met alle geleverde toebehoren en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. De kosten voor het retourneren betaal je zelf.

Mocht je gebruik willen maken van het herroepingsrecht dan willen wij je vragen dit kenbaar te maken via ons contactformulier. Voor een snellere afhandeling van jouw retour is het wenselijk om een briefje met het ordernummer bij te sluiten.

Zorg er altijd voor dat het product goed is verpakt tijdens het retourneren, zodat deze niet tijdens het transport beschadigd raakt - je bent namelijk zelf voor de retourzending verantwoordelijk totdat deze door ons ontvangen is. Zodra wij jouw retournering hebben ontvangen zullen wij zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst en mits het product in goede staat is ontvangen, terugstorten op de door jou gebruikte betaalmethode.

LET OP!

  • Gezien wij gesealde producten leveren accepteren wij alleen producten die in dezelfde staat verkeren als waarin zij verstuurd zijn.
  • Wij kunnen bij retour van een product welke geopend of beschadigd is deze weigeren.
  • Wij accepteren geen geretourneerde zendingen waarvoor wij moeten betalen voor ontvangst.
  • Retourzendingen dienen volledig betaald te worden door de klant.