Jouw online TCG winkel
0.00
0

Garantie & klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek hierover bij ons melding te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Klachten

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@tcgwinkel.nl of gebruik te maken van ons contacformulier. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wij zijn jarig!En wie jarig is trakteert...

Vandaag 16 augustus is onze verjaardag! Daarom trakteren wij op leuke kortingen van 16 t/m 31 augustus 🎁.

Plaats jij een bestelling in deze periode? Gebruik dan de code JARIG en krijg 5% korting* op je order! 🥳

Tot snel 🎉!

* eenmalig toepasbaar per persoon in de periode van 16 t/m 31 augustus 2022

Met vakantie!Wij zijn er even tussenuit...

Wij zijn van 14 t/m 26 juli op vakantie. Bestellingen geplaatst in deze periode zullen de 27ste worden ingepakt en verstuurd.

Plaats jij een bestelling in deze periode? Gebruik dan de code VAKANTIE en krijg 15% korting* op je order! ☀️

Tot snel 👋!

* eenmalig toepasbaar per persoon/huishouden in de periode van 14 t/m 26 juli 2022

De waardering van tcgwinkel.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 10 reviews.
X